Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Hasiči Plzeňského kraje se utkali v hokejovém turnaji

05.02.2013 12:32

Hasičský turnaj ověřil fyzickou zdatnost všech zúčastněných. Tradičními hosty turnaje se stali hokejisté ze záchranky, Fakultní nemocnice Plzeň a SPLH Hamrníky.

07
0706

Novoroční hasičský turnaj se uskutečnil v pondělí 4. února 2013 na zimním stadionu v Plzni na Košutce. Turnaje se zúčastnila družstva Hasiči Plzeň, Hasiči Domažlice a hasiči Kopis + Tachov.

Hasičů – hokejistů však není mnoho, a tak řady družstev doplnili čestní hosté, mezi nimiž nechyběli hokejisté ze záchranky, FN Plzeň a SPLH Hamrníky. Tradiční turnaj se letošním rokem konal již po osmé a hráčská úroveň se každým rokem zlepšuje.

Družstva se nejdříve utkala v semifinále a pak se jednotlivé týmy utkaly o vítězné pořadí. „Černého Petra si letos vytáhli hasiči z Plzně i přes dobrou hru se jim nepovedlo vstřelit potřebné góly a skončily na šestém místě. Páté místo obsadilo družstvo Kopis+ Tachov,“ popisuje hasič Martin Provazník.

O třetí místo se utkala družstva z Fakultky a Záchranky. Tento zápas byl velice zajímavý a po první půli se zdálo jasnou záležitostí pro FN Plzeň vždyť vedla už 5:1. Záchranka dokázala srovnat skóre, ale Fakultka dala náhle šestý gól, který už záchranáři nedokázali zvrátit.

Ve finále se pak utkalo družstvo Hamrníky a Domažlice. „V obou družstvech hrají velice dobří hokejisté a na herním stylu to bylo znát. V zápase nechybělo nic pěkné akce, boj ale ani emoce to vše k hokeji patří. Šťastnějším bylo nakonec družstvo z Hamrníků a odvezlo si putovní pohár a další ceny,“ komentuje finálový zápas Provazník.

Nejlepším střelcem turnaje se stal domažlický Martin Vlček, který vstřelil 5 branek a obdržel pohár a soudek piva společně s nejlepším brankářem Jiřím Outratou z Hamrníků.

foto : HZS Plzeňského kraje

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT