Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda u Šťáhlavic si vyžádala čtyři zraněné! Na vině je nedání přednosti

15.04.2016 17:55     15.04.2016 19:36

Srážka dvou aut u Šťáhlavic zaměstnala všechny složky IZS. Při nehodě došlo ke zranění hned čtyř lidí. Záchranka je odvezla do nemocnice v Plzni.
 

19.3.2016 DN Lhotka u Radnic (RO 16.28)

Zásah policie, ale i hasičů a záchranky si vyžádala nehoda, ke které došlo v pátek u Šťáhlavic na Plzeňsku. Policie zatím stále okolnosti nehody šetří. V nemocnici nicméně skončily čtyři osoby.

Nehoda se stala kolem čtvrté hodiny odpoledne. "Ke střetu došlo na křižovatce u Šťáhlavic. Na silnici směrem od Losiné podle prvotních výsledků šetření nedal přednost řidič dodávky osobnímu vozidlu tovární znčky Honda, které řídila řidička ročník 1985. Ta jela s vozidlem směrem od Nezvěstic ," řekla k nehodě prvotní informace mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

V péči záchranky skončili čtyři lidé. "Dvě ženy a dva muže jsme převezli do nemocnice v Plzni. Jednalo se spíš o lehčí poranění, byli spíš potlučení, nebyli v ohrožení života," doplnila k zásahu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Všechny okolnosti a přesné příčiny jsou stále předmětem šetření. "Okolnostmi nehody se policisté dál zabývají. U řidiče bylo vyloučeno požití alkoholu dechovou zkouškou, u řidičky nebylo možné orientační dechovou zkoušku provést vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu a byl nařízený odběr krve," doplnila policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství