Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kapela složená ze studentů s postižením, The Tap Tap, vystoupí na náměstí

10.08.2012 10:41

Kapela, která je složená ze studentů s různými postiženími, The Tap Tap. Sbírá úspěchy po celé Evropě. I vy můžete zakít na koncert a to v sobotu 11. srpna na plzeňské náměstí.

The Tap Tap v Londýně

V sobotu 11. srpna můžete vyrazit na plzeňské náměstí Republiky. Od 17 hodin tady zahraje úspěšná kapela The Tap Tap. Ta je složena ze studentů s různým postižením.

The Tap Tap je úžasná kapela složená ze studentů se zdravotním postižením, která si zaslouží váš obdiv a respekt. V roce 1998 ji založil v Jedličkově ústavu a dodnes vede jako dirigent Šimon Ornest. Složení kapely spočívá zejména v bicích nástrojích a na doprovodné nástroje jako saxofon nebo klavír hostují profesionální hudebníci. Repertoár se skládá z vlastních skladeb a svérázných cover verzí známých hitů, jejichž protagonisté, např. Dan Bárta nebo David Koller, často se souborem vystupují.

Mezi poslední velké úspěchy patří například nové CD Párty Na Kolečkách, na kterém s The Tap Tap spolupracovali David Koller, Matěj Ruppert, Ewa Farna, Kamil Střihavka, Dan Bárta, Zdeněk Svěrák a Tomáš Hanák, nebo již podruhé vyprodaný mikulášský koncert ve Státní opeře.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství