Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Plzeňští atleti zazářili na MČR v půlmaratonu! Vezou si dvě zlaté medaile - FOTKY

15.04.2024 10:23

Škodováci zvládli to, o co se již 22 let pokoušela celá bežecká komunita v ČR. Na národním šampionátu v půlmaratonu získal klub obě zlaté medaile!

MČR půlmaraton_0424_Marek_AK Škoda (1)
MČR půlmaraton_0424_Marek_AK Škoda (1)MČR půlmaraton_0424_Marek_AK Škoda (2)MČR půlmaraton_0424_Marek_AK Škoda (3)MČR půlmaraton_0424_Marek_AK Škoda (4)MČR půlmaraton_0424_Marek_AK Škoda (5)

V Pardubicích byly za teplého jarního počasí v sobotu 13. dubna korunováni republikoví šampioni v půlmaratonu. Tereza Hrochová po suverénním výkonu získala svůj čtvrtý titul na této trati, Vladimír Marčík se po boji s Jiřím Homoláčem radoval vůbec poprvé.

Plzeňští vytrvalci Tereza Hrochová a Vladimír Marčík měli před odjezdem na mistrovství republiky v půlmaratonu jediný, ale velmi ambiciózní úkol. Získat oba zlatou medaili. A tak se i stalo!

Reprezentanti klubu AK ŠKODA Plzeň předvedli i ve velkém vedru skvělé výkony a vybojovali si nejvyšší příčky. S podmínkami v Pardubicích, kde se závod konal, se poprali skvěle. Pro Terezu, účastnici olympiády v Tokiu a zároveň se zajištěnou letenkou na letošní olympiádu v Paříži, to je čtvrté zlato na tomto šampionátu.

"Tereza v závodě, kde byla i mezinárodní účast, podlehla jen jediné soupeřce z Keni Philice Cheboriot Kipkerio, které se Terka po celou dobu závodu skvěle držela," řekl Michal Černý z AK Škoda Plzeň. "Pro Vladimíra, který má taktéž velkou sbírku republikových medailí, je to premiérový triumf," dodal.

Pro plzeňského atleta to byl v první polovině velmi vyrovnaný závod. V druhé části trati zvýšil výrazně tempo a druhého Jirku Homoláče za sebou nechal téměř o minutu a suverénně si doběhl pro zlatý kov.

Foto: Jiří Marek 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT