Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie ČR pátrá po třech mladících, kteří utekli z výchovného ústavu

09.02.2011 12:17

Policie hledá tři mladíky, kteří jsou na útěku z výchovného ústavu Nové Domky. Naposledy byli viděni v sobotu 29. ledna v Plzni na Slovanech.

Policie ČR vyhlásila pátrání po třech 16letých mladících, kteří jsou na útěku z výchovného ústavu Nové Domky.

"Všichni tři byli naposledy viděni 29. ledna v 16:30 hodin, kdy skončilo filmové představení v kině v nákupním centru v Písecké ulici v Plzni na Slovanech. Od té doby se neozvali," uvedla mluvčí plzeňské policie Martina Korandová s tím, že policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pobytu, výskytu nebo pohybu jmenovaných, aby neprodleně podali zprávu na tísňovou linku Policie České republiky 158.

Ferko Marián, narozený 1. 3. 1994, žije trvale ve Wolkerově ulici v Chebu. Je 165 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má černé krátké vlasy, hnědé oči a snědou pleť. Naposledy měl na sobě černou koženou bundu a tmavé riflové kalhoty.

Jaroslav Bajger, narozený 23. února 1994, žije trvale v Sadech Pětatřicátníků v Plzni. Je 167 centimetrů vysoký,  hubené postavy. Má středně dlouhé rovné černé vlasy, hnědé oči a snědou pleť. Naposledy byl oblečen do bíločerné bundy a tmavých kalhot.

Martin Hořák, narozený 15. února 1994, žije trvale v ulici B. Smetany v Kraslicích. Je 160 až 165 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má středně dlouhé černé vlasy a snědou pleť. Na sobě měl bíločernou bundu a tmavé kalhoty.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT