Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Liblínské slavnosti nabídnou řemeslné trhy i ohnivou show

29.08.2013 9:58

Liblín na Rokycansku už o víkendu ožije slavnostmi. Chystají se Liblínské slavnosti s Plzeňským krajem. V sobotu 31.srpna proběhnou nejen na zámku v Liblíně, ale i na náměstí a v tamním parku.

liblín
liblínLiblinske_slavnosti s PK 2013_ProgramZámek-Liblín

Liblín na Rokycansku se už v sobotu 31.srpna promění v centrum velkých oslav. Chystají se Liblínské slavnosti s Plzeňským krajem a hodně rušno bude nejen na náměstí obce, ale také na zámku a v tamním parku. Oficiálně odstartuje program v pravé poledne a oficiální ukončení se plánuje až v pozdních večerních hodinách.

Řemeslné trhy, hudební vystoupení i divadelní představení, vystoupení historického šermu a dokonce ohnivá show. To je jen střípek toho, co o víkendu nabídne návštěvníkům Liblín. Slavnosti s Plzeňským krajem se budou odehrávat hned na několika místech obce. 

Na nádvoří zámku Liblín začne program v pravé poledne vystoupením Kapely 35.pěšího pluku Plzně, která doprovodí vystoupené mažoretek z Rokycan. Právě nádvoří zámku bude ústředním centrem oslav a dojde i na vystoupení historického šermu skupiny Convictus, která na závěr ve večerních hodinách předvede i slibovanou ohnivou show.

Doprovodný program se bude odehrávat na náměstí a v parku Liblína, kde se vyřádí přčedevším děti. Nachystané budou samozřejmě pouťové atrakce, trampolína, skákací hrad a chybět nebude ani malování na obličej nebo prohlídka hasičské výzbroje i techniky. 

Vstupné na slavnosti je samozřejmě zdarma a návštěvníci budou moct ochutnat také regionální potraviny Plzeňského kraje.

FOTO:KÚPK, ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT