Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zrychlené autobusy budou znovu jezdit z Plzně do Karlových Varů

24.05.2021 10:30

Od neděle 23. května se opět obnovil spoj přímé autobusové linky Plzeň – Karlovy Vary. Autobusy jezdí každý všední den a v neděli. Sobotní provoz je stále omezen.

bus

neděli 23. května opět vyjely na svoji trasu přímé spoje autobusové linky č. 440080 Plzeň – Karlovy Vary. 

Autobusy budou jezdí v pracovní dny v 5:40 a 15:35 hodin z Karlových Varů do Plzně a v opačném směru z Centrálního autobusového nádraží (CAN) v Husově ulici ve 13:35 a 17:15 hodin. Sobotní provoz je nadále zcela pozastaven. V neděli jezdí spoje v 15:00 hodin z Plzně a zpět v 17:10 z Karlových Varů.

Novinkou je zařazení obsluhy zastávky Plzeň, NC Úněšovská nedaleko nákupního zařízení Globus. Autobusy mezi oběma krajskými městy staví pouze ve vybraných zastávkách, čímž zvládnout cestu o 20 minut rychleji než běžné linkové spoje.

Jízdenky je možné si společně s místenkou zakoupit v předprodeji v kamenných prodejnách AMSBUS (např. pokladny CAN) nebo přes Internet.

Uznávány jsou všechny státní slevy pro děti, studenty, seniory atd. Kromě toho dopravce poskytuje komerční slevy jako zpáteční jízdné se slevou 20 % či nižší jízdné při bezhotovostní platbě z čipové karty ČSAD anebo Plzeňskou kartou.

Více podrobností, kompletní jízdní řád a možnost zakoupení elektronické jízdenky: www.csadplzen.cz/kvary

 

Foto: ČSAD Karlovy Vary

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství