Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Člen ostrahy obchodního centra napadl zloděje! Je podezřelý z výtržnictví

06.03.2019 14:57

Poměrně kuriózní incident šetří plzeňští policisté. Člen ostrahy napadl zloděje, kterého pronásledoval. Oplétačky se zákonem budou mají oba.

DSC_7172

K incidentu došlo v pozdních večerních hodinách ve středu u jednoho z nákupních center. Na jeho začátku byla krádež stojanu s pouzdry na mobily.

Ten ukradl 40letý muž a dal se sním na útěk. Jeden z členů ostrahy centra ho dostihl nedaleko obchodu. "Muž mu odcizený stojan i s neporušeným zbožím vydal na místě dobrovolně. Pracovník ostrahy se následně nezdráhal použít proti podezřelému teleskopický obušek, kterým muže několikrát uhodil, aniž by se muž aktivně na fyzickém ataku podílel. Tímto mu způsobil zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocničním zařízení," popisuje mluvčí policie Veronika Hokrová.

Na místo dorazili policisté a začali příběh rozplétat. Nakonec se ukázalo, že oplétačky se zákonem nebude ani zdaleka jen samotný zloděj. "27letý pracovník ostrahy čelí podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Policisté na místě provedli u obou podezřelých osob dechovou zkoušku na zjištění alkoholu v dechu. U podezřelého z krádeže detekční přístroj naměřil pozitivní výsledek, a to více než 1,60 promile. U pracovníka ostrahy objektu byla dechová zkouška negativní," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství