Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová Škoda Superb se představila na zámku v Horšovském Týně! FOTKY

07.06.2015 13:30

Dlouho očekáváná premiéra nového vozu Škoda Superb je za námi. V sobotu 6. června se nový Superb představil na VIP akci na zámku Horšovský Týn. Na nádvoří zámku přijely celkem 4 nablýskané nové vozy.

Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (45)
Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (1)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (2)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (3)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (4)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (5)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (6)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (7)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (8)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (9)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (10)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (11)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (12)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (13)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (14)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (15)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (16)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (17)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (18)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (19)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (20)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (21)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (22)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (23)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (24)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (25)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (26)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (27)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (28)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (29)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (30)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (31)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (32)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (33)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (34)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (35)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (36)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (37)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (38)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (39)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (40)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (41)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (42)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (43)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (44)Superb_Šmucler zámek Horšovský Týn (45)

Nová Škoda Superb je vlajková loď automobilky Škoda. Má to být rytíř silnic, vůz, za kterým se každý otočí a designová jednička  s ostře řezanými tvary. Na nádvoří zámku v Horšovském Týně přijely v den premiéry hned 4 nablýskané Superby v rámci akce pro VIP. Tu uspořádala  společnost Autocentrum Jan Šmucler.

Sobota 6. června se stala velkým dnem pro milovníky českých aut i pro prodejce aut značky Škoda. Premiéru totiž měla nová Škoda Superb. Ještě před dnem D evidovala automobilka v celé České republice na 1700 objednávek.

Zámecká slavnost pro VIP i jízdy pro veřejnost...

Autocentrum Jan Šmucler v den premiéry vozu připravil hned několik akcí včetně té největší pro pozvané VIP hosty na nádvoří zámku v Horšovském Týně. "Na zámku v Horšovském Týně jsme ve velmi důlstojném prostředí předvedli novou Škodu Superb. Akce se moc povedla," pochvalovala si majitelka společnosti Martina Šmuclerová.

Ještě před tím ale pozvala společnost širokou veřejnost do svých autosalonů v Plzni a Horšovském Týně. A přišli i tací, kteří si novou Škodu ihned objednali. "Autocentrum Šmucler už má několik objednávek na novou Škodu Superb," potvrdila Martina Šmuclerová. Pro všechny byly připraveny jízdy novým vozem a také občerstvení.

Ale zpět na zámek v Horšovském Týně. Na Zámeckou slavnost byla pozvána více než stovka VIP hostů. V průběhu doprovodného programu byla připravena zámecká zábava - střelba z kuše, šípy apod. Vystoupila historická skupina Práčata z Týna, zámeckou atmosféru navodilo dámské smyčcové kvarteto.

Zlatým hřebem bylo odhalení dvou nablýskaných nových vozů Škoda Superb. Při tónech speciální Symfonie pro Superb pak na nádvoří zámku vjely další dva vozy. "Je to nádherná akce, která se dnes společnosti Autocentrum Šmucler povedla připravit. Je to příznačné Škodu Superb představit v takto krásném a důstojném prostředí na zámku," řekl zástupce firmy Škoda Auto Michal Press.

Podávaly se vybrané zámecké pochoutky...

Zájem o odhalené vozy byl obrovský. Prodejci Autocentra Šmucler zodpovídaly dotazy natěšených hostů, všichni se chtěli do nového vozu posadit. Večer ale ještě zdaleka nebyl u konce. Po slavnostním odhalení došlo na pravou zámeckou hostinu a hodování. Nádherně připravená zámecká tabule se v tu  chvíli odtajnila pro hosty v podloubí přímo na nádvoří.

"Moc vám všem děkuji, na zdraví," zahájil hodování majitel firmy Jan Šmucler. Stoly se prohýbaly a jídlo mělo samozřejmě zámecký, staročeský styl. A tak nechybělo utřené domácí sádlo se škvarkami, domácí bramboráky s kysaným zelím, kukuřičné klasy, zelné placky či staročeský kváskový chléb. Lokajové a šenkýřky nosily dozlatova pečená vepřová žebírka, pečená vepřová kolena, kuřecí stehýnka, staročeskou vepřovou krkovici a další pochoutky.

Chcete také vyzkoušet nový vůz Škoda Superb? Přijďte do autosalonů společnosti Autocentrum Jan Šmucler v Plzni na Karlově Borské ulici 59 nebo do autosalonu v Horšovském Týně ve Dvořákově ulici.

"Vozy jsou připravené k vyzkoušení a prohlédnutí, každý se může přijít svézt a probrat s proškoleným personálem veškeré detaily," upřesnila Martina Šmuclerová.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT