Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bazén na Slovanech se uzavřel. Odstartovala tradiční údržba

07.07.2015 10:04

Vnitřní bazén na Slovanech v Plzni se pro návštěvníky od úterý na několik dnů uzavřel. Odstartovala každoroční údržba. Uzavírka v červenci čeká i bazén na Lochotíně.

FOTO_Facebook_Bazén Slovany (2)
FOTO_Facebook_Bazén Slovany (1)FOTO_Facebook_Bazén Slovany (2)FOTO_Facebook_Bazén Slovany (3)

Bazén v Plzni na Slovanech jako tradičně dočkal letní uzavírky. Týká se vnitřního areálu, kde budou v těchto dnech probíhat každoroční údržba a čištění. Ve druhé polovině července bude uzavřený i vnitřní bazén na Lochotíně.

Od úterního rána se na několik dnů uzavřely brány vnitřního areálu bazénu v Plzni na Slovanech. Jako každý rok přišla na řadu údržba, čištění a drobné opravářské práce. Pro návštěvníky se bazén otevře opět až v příštím týdnu, oficiálně je odstávka bazénu naplánovaná do 12. července. Venkovní areál ale zůstává dál otevřený, navíc je prodloužená otevírací doba až do 21 hodin. Do areálu je vstup jen přes venkovní pokladnu.

Na odstávku dojde během července také v bazénu na Lochotíně. Tam bude vnitřní areál uzavřený týden od 20. července. Také na Lochotíně se bude uklízet, čistit a opravovat. Venkovní areál na Lochotíně bude ale během odstávky fungovat dál v normálním režimu, to znamená otevírací dobu od 10 do 18 hodin.

FOTO: Facebook Bazén Slovany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství