Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Aktuální dopravní situace v kraji po celé dopoledne (08.07.2011 07:14:00)

08.07.2011 7:14     08.07.2011 13:01

Už po 6. hodině ranní v pátek 8. července došlo k několika nehodám. QAP pro vás sleduje aktuální dopravní situaci na silnicích Plzeňského kraje.  Jak se jezdilo a jezdí?

QAP pro vás sleduje aktuální situaci na silnicích Plzeňského kraje a v případě komplikací vás informujeme.

Na silnici č. 20 v obci Chválenice na jižním Plzeňsku došlo k nehodě mikrobusu a osobního auta. Záchranka odvezla z místa dva zraněné. Také policie  vyšetřuje nehodu na místě. Pozor, můžete tady očekávat zácpu, silnice byla blokována asi do 8:30 hodin.

I na dalším místě jižního Plzeňska se bouralo krátce po 6. hodině. V centru obce Honezovice došlo k nehodě, srazila se tady dvě osobní auta. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

Před 9. hodinou byl oznámen v ulici Plzeňská ve Stříbře na Tachovsku olej na silnici a to přesně na mostě přes řeku. Na místě zasahují hasiči a je tady i policie.

Krátce před 9. hodinou naboural v Plzni v Rooseveltově ulici u Saského mostu náklaďák do semaforu. Most je neprůjezdný, místu se raději vyhněte!

Kolem 9. hodiny ranní se střetly dva osobáky před obchodem v Horšovském Týně na Domažlicku. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

Na silnici č. 27 v obci Lužany na jižním Plzeňsku je v délce asi 200 m rozlitý olej na vozove. Na místě likvidují hasiči.

Po 10. hodině boral na Roudné v Plzni kamion s dodávku, naštěstí bez zranění. V témže čase vyjel mimo vozovku osobní automibil v obci Vysoká Libyně na severním Plzeňsku. Naštěstí se nehoda obešla také bez zranění.

Na silnici k obci Černíkov na Klatovsku došlo k havárii osobního auta, které skončilo na střeše. na místě je záchranka kvůli jednomu zranění. projíždějte opatrně!

V 10:30 bourala dvě osobní auta v ulici Pod nemocnicí v Klatovech a to na křižovatce pod nemocnicí směrem k náměstí. Naštěstí nedošlo ke zranění, místo je průjezdné.

Na silnici č. 27 v Plasích na severním Plzeňsku havaroval osobák, na místě policie a záchranka, je zde zraněný.

V Tachově v ulici Na Výslunní došlo po poledni k havárii osobáku, bez zranění. Na místě PČR.

Na Klatovsku u Velhartic se na silnici č. 171 srazila dvě osobní auta, na místě došlo ke zranění.

Kolem 13. hodiny se před Baumaxem v Plzni srazila v jízdním pruhu směrem z města ven dvě osobní auta. Naštěstí je událost bez zranění.

Také po 13. hodině se v Sukově ulici v Plzni, u křižovatky s Klatovskou, srazily dva osobáky. Nehoda se obešla bez zranění, na místě je policie.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství