Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Divadlo U Zvonu ovládl Sherlock Holmes

20.07.2016 20:41

Ve středu večer se v divadle pod širým nebem v Plzni U Zvonu představil poprvé Sherlock Holmes v komedii Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor, zlý pes! Hra se bude hrát ještě šestkrát.

Inscenace měla na festivalu Divadelní léto pod plzeňským nebem premiéru v červnu loňského roku. Toto léto se můžete těšit na reprízy od 20. do 26. července na scéně U Zvonu.  Divadelní léto je největším open air divadelním festivalem v Plzeňském kraji. Každoročně je zasazen do kulis historického centra Plzně s vlastní originální inscenaci.

Scéna U Zvonu, na které se letos Divadelní léto odehrává, nebídla divákům už představení Dona Quijota a v rámci doprovodného programu také Improzápas a Slam Poetry Open Air. „Torbayskou zeď jsme přejmenovali na torbayský háj a věříme, že prostor U Zvonu, který perfektně zafungoval s Donem Quijotem, bude slušet i Psu baskervillskému. Většinou se od premiéry představení stále zlepšuje, takže doufáme, že letos si společně s diváky užijeme krásných sedm Psů," řekl o inscenaci umělecký ředitel Divadelního léta Vilém Dubnička, kterého diváci uvidí i na jevišti jako Tajemného muže.

Vstupenky jsou stále k dostání prostřednictvím sítě GoOut a v recepci DEPO2015, Presslova 14, nebo také v pokladně přímo U Zvonu.

Foto: Divadelní léto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT