Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Sušici už můžete do nového aquaparku, otevřel se před víkendem

15.06.2014 15:00

Aquapark v Sušici byl slavnostně otevřen za přítomnosti zástupců města v pátek 13. června symbolicky ve 13 hodin. Otevřeno je denně, najdete tu i tobogán s LEDkami.

aaa

V pátek 13. června ve 13 hodin byl pro veřejnost otevřen Aquapark v Sušici. Slavnostní otevření proběhlo za účastni zástupců města jen několik minut poté, co bylo vydáno dlouho očekávané souhlasné stanovisko ke zkušebnímu provozu areálu.

Sušice se tak zařadila po bok měst, která se chlubí vlastním aquaparkem. Původně měl být sušický aquapark otevřen už na podzim, ale stavba se značně komplikovala. Jak vás QAP informoval (zde) ještě v březnu nebylo vedení města jasno v tom,  kdy se bazén otevře veřejnosti. Nakonec se diskutovaná stavba protáhla o tři čtvrtě roku a obyvatelé Sušice se dočkali.

Součástí aquaparku je unikátní protiproud pro vodáky, protože Sušice je vyhlášeným místem vodáků. Nechybí dětský bazén s brouzdalištěm, vířivky, masážní trysky ani parní prohřívání. Součástí bazénu je také fitness.

Bazén v Sušici najdete vedle zimního stadionu. Lokace není náhodná, důvodem umístění bazénu vedle zimního stadionu je také skutečnost, že například odpadní teplo ze stadionu může být díky nové technologii využíváno k přípravě teplé vody pro bazén.

Aquapark můžete navštívit denně, až do 30. června je otevřeno pro veřejnost od pondělí do pátku od 14:30 do 21 hodin, o víkendu od 10 do 21 hodin.

FOTO: Sportovní areál Sušice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství