Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Zraněný správce sjezdovky je v kritickém stavu

28.12.2010 7:13     28.12.2010 13:01

O víkendu se v krušnohorském areálu zranil správce areálu, když vjel na sjezdovku na skútru. Tam byl sražen lyžařem. Správce byl v kritickém stavu v nemocnici v Plzni. Policie se neshodne s horskou službou na tom, kdo je viníkem nehody, zda lyžař či správce na skútru.

policie ilustracni foto QAP

Správce areálu na Bublavě zemřel na vážná poranění hlavy v úterý 28. prosince v plzeňské Fakultní nemocnici poté, co byl v neděli vážně zraněn lyžařem přímo na sjezdovce. Policie a horská služba se neshodnou na viníkovi nehody.

Třiašedesátiletý správce vjel podle prvních zpráv od horské služby na skútru na sjezdovku, kde ho srazil rychlejedoucí lyžař. Podle policie ale je na vině správce, který podle vyšetřování nečekaně vyjel zpoza boudy lyžařského vleku, kam dojížděl lyžař.

Lyžař narazil do boku skútru a má jen poraněnou nohu a je otřesen. To správce by, s těžkými poraněními hlavy transportován vrtulníkem do nemocnice v Plzni.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT