Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Matka poslala dceru do školy o prázdninách! O dívku se postarali strážníci

03.01.2018 11:41

Poměrně kuriózní případ řešili strážníci v Plzni v úterý. Matka poslala svoji dceru do školy, i když byly ještě prázdniny. O dívku se nakonec museli postarat strážníci...

207360_1

Do hodně svízelné situace se dostala v úterý ráno nezletilá školačka na Lochotíně. Její matka podle všeho nevěděla, že vánoční prázdniny ještě neskončily a svoji dceru odvezla do školy jako obvykle. Jenomže brány školy se zkrátka neotevřely.

"Potulující malé dívky si brzy všimla žena spěchající do zaměstnání a oslovila jí. Nezletilou školačku poté dovedla na služebnu městské policie, kde jí předala strážníkům," potvrdila mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Strážníkům ovšem dalo hodně práce, aby dívku předali někomu z rodiny. Zjištování kontaktů se proměnilo ve skutečně mravenčí práci. Mobil si totiž dívka nechala doma a neznala ani žádné telefonní číslo na příbuzné. "Číslo zapsané v žákovské knížce pro kontakt domů nikdo nezvedal, nebylo se možno dovolat. Problematické bylo od ní zjistit jakoukoliv další informaci, naštěstí se zdařilo zjistit jméno jejího staršího bratra, který už je zaměstnán. Prostřednictvím sociální sítě facebook se ho celé věci podařilo informovat a svoji sestru si přijel brzy vyzvednout," pokračuje mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství