Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda u Horažďovic! Spolujezdec zemřel na místě, řidič byl v bezvědomí převezen do nemocnice

21.12.2023 13:27     21.12.2023 16:09

Ve čtvrtek 21. prosince došlo před jednou hodinou odpolední k vážné dopravní nehodě nedaleko Horažďovic. Bilance dopravní nehody je tragická, spolujezdec zemřel na místě, řidič bojuje o život.

vrtulník_ilustrační_QAP

Řidič vozidla Seat r. 2003 jel ve směru jízdy od obce Rabí na obec Horažďovice, kdy podle dosud zjištěných informací vyjel v důsledku vysoké rychlosti vpravo mimo komunikaci, kde narazil do stromu. „U Týnce (Horažďovice) na silnici 169/II zasahujeme u vážné nehody jednoho osobního vozidla. Jednu ze dvou osob cestujících ve vozidle jsme vyprostili. Komunikace byla neprůjezdná, nyní je průjezdná jedním jízdním pruhem,“ informoval Petr Poncar, mluvčí hasičů Plzeňského kraje.

Na místě zasahovaly všechny složky IZS. "Záchranáři na místě pečovali o mladého muže ve věku kolem 20 let, který utrpěl velmi vážná zranění a byl v bezvědomí cestou Lzs transportován na emergency Fn-Lochotín. Druhý muž utrpěl velmi traumatická zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství