Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Do Plzně přijede Baník. Chystá se bezpečnostní opatření

17.05.2024 13:21

V sobotu 18. května se v Plzni odehraje fotbalové utkání mezi týmy FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava. Chystají se opatření.

fotbal ilustrační Městská policie Plzeň_24_MPP

„Utkání bylo vyhodnoceno jako rizikové a městská policie v souvislosti s tím chystá bezpečnostního opatření, aby zajistila bezpečnost a veřejný pořádek nejen během zápasu, ale také před jeho zahájením a po jeho skončení,“ uvedla mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová.

Za městskou policii bude do opatření nasazena i pořádková jednotka. Kromě veřejného pořádku se strážníci s policisty zaměří na bezpečnost a plynulost v dopravě v okolí stadionu.

„Městská policie žádá veřejnost, zejména řidiče, aby se řídili pokyny strážníků a policistů a věnovali zvýšenou pozornost dopravnímu značení. Zároveň upozorňuje na dopravní omezení v centru města z důvodu probíhajících přípravných prací na rekonstrukci tramvajové trati na náměstí Republiky,“ dodává mluvčí.

O rekonstrukci a omezení jsme psali v článku ZDE.

Sobotní utkání Viktorky s Baníkem posledním domácím ligovým zápasem pro Radima Řezníka.

Pětatřicetiletému obránci po sezoně končí smlouva. Paradoxně bude poslední domácí ligové utkání s Baníkem, odkud Radim do Štruncových sadů přišel. „Vyšlo to takhle zajímavě. Určitě to pro mě bude hodně emotivní. Ale budu se chtít určitě loučit vítězně a věřím, že dorazí co nejvíce fanoušků,“ říká Radim Řezník.

„Radim s námi zažil úplně všechno. Patří nesmazatelně do zlaté éry klubu. Velký profík a jedna z duší kabiny, kde se vždy staral o dobrou atmosféru. Patří mu velké poděkování za to, co pro náš klub odvedl. Věřím, že se s ním při posledním domácím zápase této sezony přijdou rozloučit i fanoušci,“ dodává Adolf Šádek, generální ředitel a předseda představenstva klubu.

Utkání FC Viktoria Plzeň – FC Baník Ostrava začíná v 17:00.

Foto ilustrační MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT