Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

VÍME PRVNÍ: Uhořelé mrtvé tělo se našlo v lese na Železnorudsku

28.11.2013 7:51     28.11.2013 8:22

Mrtvý muž byl nazelen uhořelý u posedu v lese poblíž Špičáku na Šumavě ve středu 27. listopadu odpoledne. Případem se zabývá policie, je nařízena soudní pitva.

27.11.2013 Špičák

V lese na Železnorudsku poblíž Špičáku se našlo ve středu 27. listopadu odpoledne mrtvé tělo muže. Muž byl nalezen uhořelý u mysliveckého posedu. Přesné příčiny smrti zatím nejsou známé, případem se zabývá policie.

"Ohořelé mrtvé tělo se našlo u posedu v lesním porostu včera odpoledne," potvrdila QAPu policejní mluvčí Dana Ladmanová a dodala: "Je nařízena soudní pitva, příčiny jsou v šetření." Další informace k případu policie sdělit nechce. 

"U Špičáku bylo nalezeno pod posedem ohořelé torzo lidského těla. Policie si vyžádala vyšetřovatele na spolupráci při zjišťování příčiny vzniku požáru," uvedla k případu mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Podle informací QAPu se jedná o zhruba šedesátiletého muže ze Železné Rudy. Ohořelý byl také myslivecký posed, může se jednat i o nešťastnou událost. Požár mohl vzniknout při zatápění na posedu. Zda jde o nešťastnou událost či cizí zavinění ukáže další šetření policie a soudní pitva.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT