Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Komici s.r.o. rozesmáli Bulvár

01.09.2012 18:10

Bulvár U Prazdroje rozesmáli v neděli 1. září Komici s.r.o. Diváci se pobavili Knorovým PP vystoupením, vynálezy Daniela Čecha i "chytrými" radami Ivy Pazderkové.

IMG_0028

Neotřelý humor přinesly současné ikony oblíbeného pořadu Na stojáka na Bulvár U Prazdroje v neděli 1. září. Ve třech vstupech o několika scénkách zažili návštěvníci Pilsner festu nevšední zábavu v podání chytré blondýny Ivy Pazderkové, Miloše Knora a Daniela Čecha.

Vystoupení Komiků bylo pro Pilsner fest absolutní novinkou letošního ročníku a na Bulvár přilákalo několik set návštěvníků, kteří se bavili více než dobře.

Dát si pivo na stojáka, to je u nás v Čechách téměř ustálené slovní spojení. Stejně tak i zábavný pořad Na stojáka zná většina televizních diváků. Průkopnicí tohoto uměleckého oboru je Iva Pazderková, která profilem "chytré blondýny" vytváří charakteristický humor plný osvěžujících a chytrých šlehů na úkol soudobých povrchních a nevzdělaných vystylovaných žen. V Plzni si posteskla, že západočeská metropole je jediný městem, kde člověk jede po silnici, která najednou končí a nemá pokračování. Také Západočechům dala několik "chytrých" rad, co udělat proto, aby Plzeň byla skutečně kulturním městem.

Také další protagonista, Daniel Čech, je herec. Zahrál si dokonce po boku Gerarda Depardieu ve filmu Last Holiday a žánru stand-up comedy se věnuje již šest let. V Plzni na bulváru představil několik svých šikovných vynálezů jako speciální binární hodinky nebo detektor lži.

A samozřejmě nechyběl Miloš Knor, který vysvětlil pojem PP. PP není "porno pro mě", jak hádal jeden z přítomných diváků, PP je product placement. Product placement je o nechtěné reklamě podsunuté všude, kde je jen možné. Knorův příspěvek byl celý o reklamě. Přítomní se tudíž dozvěděli, že když venku létají koně i baráky, zajde rád do pravého irského pubu a že je "classic" i přesto, že pije Jacobs.

"No je to pecka, směju se jak blázen," zhodnotil vystoupení Komiků Martin z Plzně. "Nejvíc se mi asi líbil Knor, Pazderková byla dneska trochu slabá, to mě překvapilo," dodal.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT