QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Areál za Plazou ovládl sport! Festival sportu nalákal davy lidí - FOTKY

21.06.2017 18:38

Areál za OC Plzeň Plaza vzali ve středu útokem milovníci sportu. Proběhl další Festival sportu a nabídl dokonce i třicetimetrovou vodní skluzavku. Koukněte na fotky!

foto-qap-cz (12)
foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (39)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (15)foto-qap-cz (16)foto-qap-cz (17)foto-qap-cz (18)foto-qap-cz (20)foto-qap-cz (22)foto-qap-cz (23)foto-qap-cz (27)foto-qap-cz (29)foto-qap-cz (28)foto-qap-cz (31)foto-qap-cz (32)foto-qap-cz (35)foto-qap-cz (40)foto-qap-cz (43)foto-qap-cz (46)foto-qap-cz (49)

Festival sportu odstartoval v areálu bývalého výstaviště už dopoledne a hned v prvních hodinách ho vzaly útokem většinou školní výpravy, které čítaly víc jak tři tisíce dětí. Postupně ale dorazily i rodiny s dětmi.

"Festival Sportu, projekt Nadace sportující mládeže, se snaží atraktivní a netradiční formou rozhýbat děti, mládež i dospělé. Na výběr je takové množství sportovišť, že si každý vybere a dobře bavit se můžete i díky doprovodnému kulturně-hudebnímu programu,“ říká ředitel akce Přemysl Švarc. "Festival Sportu chce také motivovat k pravidelnému pohybu a dětem může napovědět, jaký sport by je mohl nejvíce bavit.“

Návštěvníci areálu si mohli vyzkoušet nejrůznější sporty na jednotlivých stanovištích, kde na ně čekali také instruktoři. Nechyběl tradičně fotbal, basketbal nebo házená. Zájemci si ale mohli zkusit třeba i rugby, střelbu z luku, nejrůznjěší bojové sporty, atletiku a mnoho dalšího. Ohromné nadšení v parném dnu ovšem vyvolala třicetimetrová vodní skluzavka hned u vchodu do areálu. Na tu se stály doslova fronty.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24