Hledá se Marek Leypold

09.11.2011 12:01

Policie vyhlásila celostátní pátrání po třiapadesátiletém Marku Leypoldovi, který je od října tohoto roku nezvěstný. Koukněte na fotku, policie žádá veřejnost o pomoc.

Muži zákona pátrají po 53letém Marku Leypoldovi. Muž je nezvěstný od října, kdy naposled mluvil telefonicky se svou tetou. Ta se obává o jeho zdraví.

"Marek Leypold je asi 170 až 175 cm vysoký, má černé vlasy a hnědé oči," popsala muže na fotografii policejní mluvčí Dana Ladmanová. "Pohřešovaný muž naposledy telefonoval se svojí tetou v měsíci říjnu 2010, kdy potvrdil, že obdržel peníze. Od měsíce listopadu 2010 do současnosti se muž již neozval. Peníze se tetě vrátily zpět jako nepřevzaté a má proto důvodnou obavu o jeho zdraví," uvedla ještě mluvčí s tím, že hledaný muž byl spatřen dne 17. září v Praze.

Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pohybu či výskytu pohřešovaného muže, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo na policejní služebnu případě telefon číslo 974 334 111.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT