QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto srazilo chlapce v Klatovech, skončil v nemocnici. Policie shání svědky

09.03.2018 14:02

Policie stále šetří čtvrteční nehodu, při které auto v Klatovech srazilo 12letého chlapce. Záchranka ho musela přepravit do nemocnice. Policie nyní hledá svědky.

nehoda tylovka (7)

K nehodě došlo pět minut před 18. hodinou ve čtvrtek v Klatovech v Domažlické ulici. Na místě musela zasahovat i záchranka, která následně převážela školáka do nemocnice.

"V 17.55 hodin jel dvaadvacetiletý muž z Domažlicka s vozidlem značky Seat Alhambra po silnici I. třídy číslo 22 ulice Domažlické ve směru od centra na Domažlice. Před křižovatkou s ulicemi Mánesova a Podhůrecká na přechodu pro chodce přehlédl procházejícího chlapce a došlo ke střetu přední části vozidla s chodcem. Mladistvý šel z pohledu řidiče z levé strany od ulice Mánesova k ulici Podhůrecké," popisuje mluvčí policie Dana Ladmanová.

Dechové zkoušky na alkohol i testy na drogy byly u řidiče negativní. Policie nehodu stále šetří a pomoct by mohly zejména výpovědi případných svědků.

Informace mohou volat na telefonní čísla 974 334 251 nebo 974 334 250. Policisté přijmou svědectví i mailem na adrese kt.di.podatelna@pcr.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24