QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Autobus nové generace v ulicích Plzně! Chystá se speciální jízda - FOTKY

27.10.2016 9:14

Dopravní podniky chystají představení nového autobusu Solaris Urbino 4. generace. Připravená bude i speciální testovací jízda. Podívejte se na fotky.

5
12345

Vozový park Plzeňských městských dopravních podniků se rozrostl o další novinku. V ulicích města je k vidění nový autobus Solaris Urbino 4. generace. Ten se veřejnosti představí oficiálně už v pondělí 31. října.

Zbrusu nový autobus se v ulicích Plzně již objevil v rámci testovací tour po českých městech. Teď dopravní podniky připravily speciální akci, při které si budou moct zájemci nového "fešáka" vyfotit, kompletně prohlédnout a také se jím svézt.

"Nyní jsme připravili jízdu pro fanoušky ještě před tím, než bude nasazen do běžného provozu. Přijďte se podívat, svézt, zeptat, fotografovat v pondělí v 15:00 hodin do tramvajové točny U Zvonu. Po té, co vůz zapózuje fotografům zde, se vydá k Západočeské univerzitě, kde bude opět prostor pro fotografování, a potom pojede zpět ke Zvonu," informovaly dopravní podniky.

Celé představení nováčka ve vozovém parku PMDP potrvá zhruba hodinu a veřejnosti budou k dispozici i zaměstnanci společnosti, aby zodpověděli všechny dotazy.

FOTO: fcb PMDP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24