Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvúli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

Česká Miss Iveta Lutovská přijela do Plzně podpořit kamarádku na Miss Becher klubu

08.05.2010 21:59

Třiadvacetiletá Kateřina Malá ze Stříbra byla jednou z devíti finalistek Miss Becher klubu 2010. Na Miss Becher klubu skončila druhá a vyhrála i Miss sympatie. Podpořit do Plzně jí přijela kamarádka, Česká Miss 2009, Iveta Lutovská.

IMG_8593
IMG_8305IMG_8150IMG_8159IMG_8059IMG_8431IMG_8380IMG_8444IMG_8519IMG_8571IMG_8592IMG_8593

Českou Miss 2009 Ivetu Lutovskou mohli potkat členové podnikatelského klubu Jan Becher ve čtvrtek 6. květa. Iveta přijela podpořit na soutěž Miss Becher klubu svou kamarádku Katku.

Kateřina Malá je třiadvacetiletá dívka ze Stříbra a Miss Becher klubu se zúčastnila hlavně pro zábavu a získání zkušeností. I když zkušenosti v těchto soutěžích už sbírá nějakou dobu. Chtěla se stát dokonce i Miss České republiky, jak nám ale sama prozradila, do velkého finále se neprobojovala. To v soutěži Miss Becher klubu to měla snažší. Kateřina skončila druhá a stala se tak První Vicemiss.

Na Miss Becher klubu ji přijeli podpořit rodiče a také její kamarádka Česká Miss 2009 Iveta Lutovská. "Taková soutěž se nedá srovnávat s tou velkou Miss," říká Iveta Lutovská a připouští, že charakter soutěží je vždy podobný. "Samozřejmě je to podobné, co se týče charakteru a disciplín jako jsou promenády apod. Mě to tedy hodně bavilo, byla to vydařená akce," chválí volbu Miss Becher klubu Česká Miss.

Iveta Lutovská si pochvalovala atmosféru v Plzni

Iveta sama zažila velkou soutěž, která je spíše o stresu než o zábavě. "Tady to bylo takové komornější než velká soutěž. Tam jsou to ty velké televizní přenosy, všechno pod stresem. Bylo vidět, jak je tady uvolněná atmosféra a jak se všichni diváci, porotci i holky skvěle bavili, že si to hodně užívají. To se mi líbí, že se to tu dělá pro zábavu. Takže mě se to moc líbilo," usmívá se Iveta.

Ona sama už si ani pocity ze své volby nepamatuje. "Já ani nevím, jak jsem to prožívala. Já jsem byla strašně nervózní do té doby než jsem vyšla na molo, pak už to ze mě nějak spadlo a bylo to dobré. Ale abych pravdu řekla, vůbec nevím, co jsem měla za pocity. Vše jsme trénovali hodně dlouho, tam už se nedá ani nic zkazit. Toho jsem se nebála, spíš jsem si celý večer říkala, ať už je to za mnou.

Iveta už by do soutěže znovu nešla

"Naštěstí to dopadlo, jak to dopadlo. Ale už bych do soutěže takových rozměrů nešla. Už bych nechtěla. Vyzkoušela jsem si to, vyšlo to a je to super, ale už nechci zažívat ten stres."

Iveta se nám ještě svěřuje, že má zkušenost i ze soutěže Miss v Plzni. Před lety soutěžila na Miss Plzeň, kterou vyhrála. Právě tam potkala  Kateřinu Malou. "Tam jsem se seznámila s Kačkou, je to moje kamarádka, tak právě proto jsem tady. Sem jsem ji přijela podpořit," usmívá se sympatická Iveta.

První Vicemiss fandili také rodiče

Do Plzně přijeli podproři Kateřinu i její rodiče. Úspěchy své dcery na poli "missích" soutěží už prý berou jako samozřejmost.

"To není její první úspěch," říká maminka Kateřiny a dodává: "My pořád jezdíme na nějaké soutěže a většinou vyhrává. Jsme už na její úspěchy zvyklí." Sama prý má tyto menší soutěže ve větší oblibě, protože je tam výborná atmosféra. Co by tak asi v životě mohla Kateřina dělat, maminka neví. "Vystudovala práva a ekonomii, takže já doufám, že si najde dobré zaměstnání," usmívá se Marie Malá. Jak maminka říká, chytrá je Katka asi po tatínkovi.  A také otec Kateřiny je na ní hrdý. "Doufal jsem, že někdy něco v životě vyhraje. Já jsem vyhrál jí a ještě mám jednu," říká Jaroslav Malý.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství