Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Obviněný z vraždy na Rokycansku je ve vazbě! O způsobu vraždy i zbrani se mlčí! FOTO

27.09.2013 10:38     27.09.2013 12:24

Soud poslal do vazby 29letého muže podezřelého z vraždy mladíka, jehož tělo se našlo u Kornatic na Rokycansku. hrozí mu 18 let vězení. Stále ale není jasné, jak mladíka zavraždil. Spekulace ohledně střelby nemusí být pravdivé!

DSC_4585

Velkými tajemstvími je stále zahalená vražda 25letého mladíka z Plzně, kvůli které skončil v pátek ve vazbě 29letý muž z Tymákova (viz foto z pátečního přelíčení). Zatím jediné, co všichni opakují dokola je násilná smrt. Pitva také potvrdila příčinu smrti, ale nikdo se k tomu vyjadřovat nechce. Spekulace ohledně střelby můžou být zavádějící.

V obrovský zapletenec vztahů a rodinného neštěstí se mění případ vraždy 25letého mladíka, jehož tělo našel houbař v polovině září u Kornatic na Rokycansku. K vraždě už se přiznal 29letý muž z Tymákova (více čtěte zde), podle všeho bratr "Tymákovského vraha", který zhruba před rokem umlátil sekerou jejich rodiče právě v Tymákově. Tato tragédie otřásla regionem v polovině loňského červnu a jen po roce a několika měsících má na krku obvinění z vraždy i mladší z bratrů. 

Rodinná tragédie hrůzných rozměrů. Podle všeho policie dopadla podezřelého z vraždy velmi rychle právě díky návaznosti na rodinu. Zavražděným mladíkem byl totiž údajně partner adoptivní sestry teď už obviněného muže. Za vraždu rodičů si aktuálně odpykává už zhruba rok vězení jeho starší bratr. 18 let za mřížemi hrozí nyní i durhému ze sourozenců za stejný trestný čin.

Způsob vraždy i vražedná zbraň a motiv zůstávají zahaleny tajemstvím...

Už když se našlo tělo zavražděného mladíka, mluvilo se o krvavém řádění vraha. Podle prvních informací mělo být tělo hodně zakrvácené. Objevily se spekulace ohledně střelby, ty ale zatím nikdo nepotvrdil a nejspíš ani jen tak nepotvrdí.

Nikde se neobjevila ani informace, zda byla nalezená vražedná zbraň. "To zveřejněno nebylo a ani nebude. Vzhledem k případu a shromažďování důkazů nebudeme zvěřejňovat žádné informace ani ohledně zbraně, ani příčiny úmrtí," potvrdila QAPu  náměstkyně Krajského státní zastupitelaství Dagmar Lindenthalová.

Tajemství je stále také kolem motivu. O tom nepadlo ani jediné slovo. Přesto mladý muž skončil ve vazbě kvůli obavám z jeho útěku.

FOTO: orfoto.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT