QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

BMW skončilo v plamenech, řidič v nemocnici - FOTKY

18.02.2018 10:00

V Plzni na Karlovarské třídě došlo v noci k nehodě, auto vylétlo ze silnice, přejelo do protisměru, vůz začal po nehodě hořet. Záchranka převezla do nemocnice řidiče.

Auto v plamenech Karlovarská _ foto ZZSPK (2)
Auto v plamenech Karlovarská _ foto ZZSPK (1)Auto v plamenech Karlovarská _ foto ZZSPK (3)Auto v plamenech Karlovarská _ foto ZZSPK (2)

„Při DN v Plzni na Karlovarské začal vůz hořet. Na místo ihned vyjely výjezdové skupiny RV, RZP a také Inspektor provozu, HZS a PČR. Ošetřen byl řidič - cizí státní příslušník, který byl převezen na Emergency FN v Plzni na Lochotíně,“ informuje ZZSPK.

Nehoda se stala krátce po půlnoci na Karlovarské třídě nedaleko Družby. „Řidič BMW jel po Karlovarské ve směru z města, v zatáčce měl dostat smyk a vyjet z vozovky, nabourat do sloupu veřejného osvětlení a přejet do protisměru,“ popsala nehodu mluvčí policie Veronika Hokrová.

Muž (Estonec) skončil v nemocnici, proto o odběr krve bylo zažádáno. Zatím není potvrzené, zda byl muž pod vlivem alkoholu. Nehodou se policisté nadále zabývají. Škoda na vozidle byla už vyčíslena na 60 tisíc korun.

foto: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24