Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Malou dívenku na Vinicích pokousal pes. Skončila v nemocnici

18.03.2016 8:26

Záchranka musela v pátek ráno zasahovat na plzeňských Vinicích. Pes tam pokousal teprve osmiměsíční holčičku. Záchranka ji převezla do nemocnice.

FOTO_QAP_CZ (10)

K neštěstí došlo v pátek ráno na plzeňských Vinicích. Teprve osmiměsíční dívenku pokousal pes na obličeji. Její zranění naštěstí nemají být vážná.

Ke zranění dívenky došlo v jednom z bytů v paneláku ve Strážnické ulici před osmou hodinou ráno. Na místo musela vyjet i záchranka. Naštěstí se ukázalo, že miminko utrpělo jen lehčí zranění.

"Osmiměsíční holčičku jsme převáželi do nemocnice. Byla pokousaná v obličeji, jednalo se ale o drobnější poranění," potvrdila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková. 

Případem se zabývá policie. "Policisté Obvodního oddělení Plzeň - Vinice se okamžitě začali případem zabývat a v rámci jeho objasnění zjišťují jednak průběh, ale i příčinu této události. Podle výsledků šetření a podle vyjádření lékařů ke zranění děvčátka pak rozhodnou o tom, zda se jedná o přestupek či trestný čin," říká k případu mluvčí policie Hana Štefflová.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství