Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Fanoušek zemřel přímo během fotbalového utkání na stadionu

23.02.2018 8:57

Tragickou dohru mělo čtvrteční fotbalové utkání v Plzni. Záchranka nejprve oživovala fanouška, který zkolaboval na stadionu, následně i dalšího muže po duelu.

DSC05016

Boj o život jednoho z fanoušků se odehrál už v průběhu samotného utkání na stadionu ve Štruncových sadech. Bohužel ani přes veškerou snahu a nasazení sil se muže zachdránit nepodařilo.

"Došlo k náhlé zástavě oběhu u muže. Na místě byla zahájena resuscitace hlídkou městské policie, okamžitě jí přebrala naše výjezdová skupina, která na místě zajišťuje dozor. Na místo ihned vyrazila posilová výjezdová skupina ze základny Bory. Bohužel veškerá snaha o záchranu byla marná a náš lékař musel dlouhotrvající resuscitaci jako neúspěšnou ukončit. Musel konstatovat exitus," řekl k tragické události mluvčí záchranky Martin Brejcha s tím, že se jednalo o muže narozeného v roce 1946.

Další podobný případ pak řešila záchranka po skončení utkání ve chvílích, kdy fanoušci opouštěli stadion. Vyjíždět musela do Veleslavínovy ulice. Také v tomto případě šlo o seniora, muže narozeného v roce 1940. Jako první byli na místě opět strážníci, kteří začali muže resuscitovat. Následně se do oživování pustili záchranáři. Ani po 40 minutách se ale muže nepodařilo přivést k životu a lékařka resuscitaci ukončila jako neúspěšnou.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT