Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda na Klatovsku, zasahoval vrtulník

10.02.2024 12:29

Nehoda se stala před desátou hodinou dopoledne. Jedna žena utrpěla vážná zranění, do nemocnice ji transportoval vrtulník.

foto QAP CZ

Nehoda se stala nedaleko Švihova na hlavním tahu z Plzně na Klatovy. "Dnes v 9:45 hodin jel řidič ročník 1974 s vozidlem VW Passat po komunikaci I/27 ve směru od Klatov do Švihova a před obcí Kokšín nepřizpůsobil rychlost stavu komunikace, v pravotočivé zatáčce dostal smyk a vyjel vpravo mimo komunikaci. Tam levou zadní částí vozidla narazil do stromu a žena sedící na zadním sedadle utrpěla zranění," uvedl mluvčí policie Ondřej Hodan.

Na místo letěl vrtulník.  "Ošetření potřebovala pouze žena střední věk cizinka, která utrpěla středně těžká zranění a při vědomí byla předána Letecké záchranné sužbě -Líně. Byla transportována na urgentní příjem fakultní nemocnice," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Dechová zkouška byla u řidiče negativní. "Nehodou se dále zabývají dopravní policisté územního odboru Klatovy. Komunikace by v tuto chvíli již měla být průjezdná bez omezení," doplnil mluvčí policie.

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství