U zámku Kozel se našel oběšenec! Případ šetří kriminálka

08.10.2014 8:09     08.10.2014 8:39

Tělo mrtvého muže se našlo u lesní cesty mezi zámkem Kozel a obcí Raková u Plzně. Oběšence našel náhodný svědek. Případ vyšetřuje kriminálka, nařízená je pitva.

ilustrační foto_QAP foto (29)

Kriminálka v Plzni řeší případ mrtvého muže, jehož tělo se našlo v lesním porostu u Plzně. Tělo muže viselo na stromě u lesní cesty u zámku Kozel. V případu je nařízená pitva, přesto předběžně bylo vyloučeno cizí zavinění a podle informací QAPu měl muž sebevražedné sklony již v minulosti.

Na procházku v lesích v okolí zámku Kozelů nejspíš nezapomene muž, který našel v úterý odpoledne u jedné z cest mrtvé tělo. "Náhodný svědek nahlásil nález těla muže u lesní cesty zámkem Kozel a obcí Raková. Přivolaný lékař konstatoval smrt. Předběžně bylo vyloučeno cizí zavinění, v případu je nařízená zdravotní pitva," potvrdila mluvčí policie Hana Štefflová.

Podle informací QAPu mrtvý muž visel na stromě, žádné velké pátrání se před jeho smrtí ale nestačilo ani rozjet. Údajně zemřel muž právě během úterka, tedy jen několik hodin před tím, než ho svědek našel.

Jednou z vyšetřovacích verzí je aktuálně sebevražda. Podle informací QAPu měl mít muž sebevražedné sklony již v minulosti. 

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24