Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka prohrála se Slavií, rozhodl nepovedený první poločas

15.05.2024 21:43

Ve středu 15. května čekal Viktorku další nadstavbový ligový duel na Slavii. Plzeň nevstoupila do zápasu dobře, po prvním poločase prohrávala o dvě branky.

2024.03.10-19.59.09-794w

Do bitvy v Edenu nastoupila Viktorka bez několika hráčů. Zranění nepustila do hry Václava Jemelku, Jana Kopice, Matěje Valentu, Idjessi Metsoko, Jana Sýkoru, Viktora Baiera, Jana Palusku a Rafiho Durosinmiho.

První branka Slávie padla v 5. minutě, v desáté minutě už vedli domácí 2:0. Trefil se Zmrzlý, za pět minut se Slavia dostala do dvoubrankového vedení, druhou branku přidal Oscar Dorley.

Druhý poločas hned v úvodu přinesl dramatickou situaci. Ogbu nešikovně při pokusu odkopnout míč kopl Mosqueru do hlavy. Mosquera se na chvíli ocitl v péči lékařů. Rozhodčí dlouho diskutovali o nařízené penaltě. Po přezkoumání nakonec po několika minutách rozhodli, že se o faul nejednalo a penaltu k nelibosti plzeňských fanoušků zrušili.

V 65. minutě se Slávia radovala už potřetí. Nakonec ale byla radost domácích předčasná, protože branka padla z ofsajdu.

Třetí branku domácí Slavia ale přece jen přidala, Jurečka zvýšil v samotném závěru na 3:0. Také tento gól, respektive situaci před ním, prozkoumávali rozhodčí na videu. Nakonec byla branka Slavie uznaná.

Foto: ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT