Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Průjezd Voldušskou ulicí k Rokycanské nemocnici bude z důvodu rekonstrukce omezen

14.05.2024 18:00

Ve středu 15. května začne oprava komunikace k nemocnici – Voldušské ulice od křižovatky s Oseckou k odbočce do ulice Nad Nemocnicí (u horního parkoviště nemocnice) v Rokycanech.

silnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycany
silnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycanysilnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycany1silnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycany2silnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycany3

 Komunikaci je nutné opravit z důvodu špatného technického stavu povrchu.

Oprava silnice bude provedena frézováním povrchu a položením nového asfaltového povrchu. "Frézování provede zhotovitel ve středu 15. a ve čtvrtek 16. května za částečné uzavírky ulice Voldušské. Občané projedou k nemocnici jedním pruhem. Pokládka první asfaltové vrstvy bude provedena o víkendu 18. a 19. května, kdy dojde k úplné uzavírce komunikace k nemocnici (ulice Voldušská). Druhá vrstva asfaltu bude položena o následujícím víkendu 25. a 26. května. V případě nepřízně počasí o některém z víkendu se asfaltování posune o další víkend (1. a 2. června)," uvedla mluvčí Městského úřadu Rokycany Adriana Jarošová.

Při úplné uzavírce Voldušské ulice o víkendech je objízdná trasa pro občany jedoucí do nemocnice stanovena ulicí Oseckou a U Hvězdárny, občanům bude přístup k nemocnici vždy zachován. "Prosíme občany v případě úplné uzavírky o víkendech, aby minimalizovali příjezd k nemocnici," dodala mluvčí.

Občané z ulic Voldušská, Nad Nemocnicí, Pod Nemocnicí, Nad Kalvárií během daných víkendů mohou využít bez poplatku parkování na parkovišti u plaveckého areálu.

Foto Městský úřad Rokycany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT