QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chatu v Nýřanech pohltily plameny!

16.12.2016 9:04

Hasiči v Nýřanech vyjížděli k rozsáhlému požáru chaty v zahrádkářské kolonii. Podle prvotních informací se v ní dokonce měl nacházet člověk.

3

Do kolonie k požáru chatky vyjížděli jak profesionální, tak dobrovolní hasiči v Nýřanech. Od začátku zásahu přitom museli počítat i s tím, že v chatě stále někdo je. Nakonec se to naštěstí nepotvrdilo.

"V zahradní kolonii u Nýřan místní profesionální a dobrovolní hasiči zlikvidovali požár dřevěné chatky v plném rozsahu. Hasiči postupně rozebírali konstrukci a dohašovali jednotlivá ohniska. Celý zásah byl veden s ohledem na možnost nálezu těla osoby bez domova, který chatku obýval," potvrdila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Přesné příčiny vzniku požáru jsou předmětem šetření. Během čtvrtka museli hasiči vyjíždět v regionu i k dalším požárům. V Radnicích na Rokycansku došlo k požáru komína u rodinného domu, kde vzplály saze. Hned několik jednotek pak krotilo plameny na Tachovsku v Bernarticích. "V Bernarticích jednotky HZS Tachov, SDH Bělá nad Radbuzou, SDH Mířkov a SDH Stráž zlikvidovaly požár dřeva a krovu stodoly," dodává k dalšímu zásahu mluvčí hasičů.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24