Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloději odjeli z "akce" na kradených kolech! Kamera zachytila podezřelé

07.10.2016 15:01

Plzeňští policisté řeší krádež dvou jízdních kol, která se ztratila z domu v Kollárově ulici. Pachatelé na nich podle všeho odjeli. Policie zveřejnila záběry z kamer, kde mají být podezřelí!

Ke krádeži kol došlo 13. srpna v Kollárově ulici v Plzni. Ze společných prostor ve třetím patře domu číslo 16 se ztratily hned dvě kola.

"Jednalo se o dámské jízdní kolo značky Fever Lady, výrobní číslo 4E15120741, model vidlice SR Suntour, velikost rámu 27.5 ´´ a pánské jízdní kolo značky MERIDA, výrobní číslo WC294897CDB, vidlice SR Suntour, velikost rámu 20´´. Plzeňští policisté ve věci ihned zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachatelům hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až dva roky. V rámci objasňování události se jim podařilo získat i kamerový záznam zachycující podezřelé osoby pohybující se na odcizených kolech," říká mluvčí policie Hana Štefflová.

Pachatelé jsou ale stále na svobodě a policie po nich dál pátrá. V souvislosti se získáním kamerových záznamů se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování. "Vzhledem k tomu, že se nám dosud nepodařilo zjistit totožnost pachatelů, žádáme o spolupráci všechny občany, kteří se v uvedené době pohybovali na shora popsaném místě nebo v jeho okolí a všimli se jakékoli podezřelé osoby či podezřelého jednání, kteří poznali osoby zachycené na fotografii, nebo by mohly podat informace o výskytu odcizených bicyklů, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT