Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Výluky přeruší provoz na dvou tratích v Plzeňském kraji!

08.06.2014 11:53

V prvním případě se jedná o úseky Plzeň–Třemošná u Plzně a Žatec–Březno u Chomutova na trati vlaků Plzeň–Žatec-Most. Další změny se chystají úseku Plzeň-Koterov–Nepomuk, na trati Plzeň–České Budějovice.

QAP foto

Cestující vlakem se musí připravit na změny. Provoz na dvou tratích v Plzeňském kraji přeruší výluky. V prvním případě se jedná o úseky Plzeň–Třemošná u Plzně a Žatec–Březno u Chomutova na trati vlaků Plzeň–Žatec -Most. Za rychlíky pojedou náhradní autobusy...

Omezení platí od 11. do 16. června, za rychlíky pojedou autobusy Plzeň–Most a opačně a vyrazí po trasách:

Spoj R ze stanice Plzeň přes Kaznějov, Plasy, Žatec, Chomutov město, Jirkov do Mostu a opačně a zastavíjen ve stanicích Kaznějov, Plasy, Jesenice, Žatec, Chomutov město, Jirkov zastávka a Most, ve směru Plzeň obsluhuje stanici Chomutov.

Spoj Z pojede z Plzně do Mostu a zpět a staví ve všech zastávkách. Přijíždí později oproti vlaku a odjíždí dříve.

Za osobáky a spěšné vlaky pojedou autobusy jen v úseku výluky dle pravidelného jízdního řádu.

Další výluka bude od 18. do 26. června v úseku Plzeň-Koterov–Nepomuk, na trati Plzeň–České Budějovice

,,Za rychlíky pojedou náhradní autobusy v úseku Plzeň hlavní nádraží – Nepomuk a opačně. Spoje odjíždějí ze stanice Plzeň hl.n. o 28 minut dříve než je odjezd vlaků. U vlaku R 661 pojede druhý spoj (z Plzně v 6:03 hod) pouze do Nepomuka. U vlaku R 627 pojede druhý autobusový spoj ze stanice Plzeň včas dle jízdního řádu a zastaví pouze pro výstup až do stanice České Budějovice, ve stanici Horažďovice bude zajištěn přípoj na Os 17520 směr Sušice (z Horažďovic odj v 19:16 hod), v ostatních stanicích přípoje zajištěny nejsou," informuje mluvčí ČD Radka Pistoriusová. V opačném směru budou autobusy do stanice Plzeň hl.n. o 33 minut později a nebudou zajištěny přestupy na přípojné vlaky.

,,Za osobní vlaky pojedou náhradní autobusy v úseku Plzeň hl.n. – Nepomuk a opačně, za spoje Plzeňské linky z Plzně-Koterova do Blovic a opačně. Spoje náhradní autobusové dopravy pojedou dle výlukového jízdního řádu. V úseku Plzeň h.ln. – Nezvěstice a zpět jsou navíc vedeny spoje s vazbou na vlaky do/z Příkosic," dodává mluvčí.
FOTO:Ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství