Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Běžecké závody podstatně zasáhnou do provozu MHD v Plzni

30.09.2017 8:12

Nedělní Škoda Fit maraton zasáhne i do provozu MHD v Plzni. Dotkne se to hned několika linek. V ulicích na trati budou platit uzavírky.

QAP foto

Běžecký závod Škoda Fit maraton se koná v neděli 1. října. Od dopoledne až do odpoledních hodin zasáhne do provozu na několika místech ve městě.

Běžecký závod se dotkne provozu tří linek trolejbusů a také několika autobusových linek. Start a finiš pak ovlivní i provoz tramvají v centru města. Konkrétně půjde o linky 12, 13, 15, 20, 33, 35 a 57. Jezdit nebude ani Zoovláček kvůli uzavírkám v centru a dalších ulic po trati. Provoz tak pro letošní rok ukončí už v sobotu.

K omezení provozu linek MHD dojde mezi 10. a 15. hodinou v neděli 1. října. Tramvaje linek číslo 1 a 2 přeruší provoz v oblasti náměstí Republiky v době startu a ukončení závodu.

Na objízdné trasy pak najedou trolejbusy. Kvůli uzavírce Anglického nábřeží pojede po objížďce linka čísla 12 a 13. Z důvodu uzavírky Borské ulice mezi Karlovem a NC Borská pole bude úplně zrušený provoz trolejbusů linky číslo 15. V úseku CAN Husova – Koperníkova – Borská – Karlov bude jezdit náhradní spoj, a sice linka 18A.

Kvůli uzavírce náměsí Republiky najedou na objízdné trasy také autobusy linek číslo 20 a 33.

Podrobnosti k jízdním řádům a zastávkám najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství