Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Utkání Viktorky s Besiktasem můžete sledovat v Plzni na náměstí

04.08.2010 16:03

FC Viktoria Plzeň nastoupí ve čtvrtek 5. srpna v Istanbulu k odvetnému utkání s Besiktasem. Žádná televize zápas nepřenáší, fanoušci mají ale možnost sledovat utkání v Plzni na náměstí Republiky na velkoplošné obrazovce.

img00012

Viktoriáni už odletěli do tureckého Istanbulu, kde ve čtvrtek 5. srpna nastoupí k odvetnému utkání s Besiktasem. Utkání Viktorky s Besiktasem žádná televize nepřenáší, ale fanoušci o utkání nepřijdou. "FC Viktoria Plzeň rozhodla za podpory plzeňské ODS zorganizovat pro všechny plzeňské fanoušky fotbalu setkání na náměstí Republiky. Všichni příznivci fotbalu tak budou mít možnost společně toto důležité utkání sledovat na velkoplošné obrazovce," uvedl Aleš Pangrác z FC Viktoria. 

Odvetný zápas Besiktas Istanbul - FC Viktoria Plzeň začíná 5.srpna ve 20 hodin.

První zápas sehrála Plzeň s tureckým Besiktasem 29.července v Praze na stadionu Sparty. I po slibném začátku a dobrém výkonu Plzeňanů v první půli zápas skončil ale remízou 1:1. Teď v Istanbulu to budou mít Viktoriáni těžší. Výhodu domácího hřiště budou mít ve čtvrtek Turci. I když Viktorku odjelo do Turecka podpořit zhruba 50 sklaních fanoušků, proti tisícům tureckých příznivců, nebudou mít šanci.

V každém případě držíme Viktorce palce!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT