QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Coca Cola kamion dorazil do Přeštic, davy zaplavily náměstí - FOTKY

07.12.2016 10:19

Putování vánočního kamionu Coca Cola regionem pokračovalo zastávkou v Přešticích. Také tam lidé doslova zaplavili centrum města. Podívejte se na fotky!

2
13456782910

Tradičně v prosinci rozjel velkou jízdu vánoční kamion Coca Cola. Ani v letošním roce nevynechal Plzeňský kraj. Na začátku týdne se zastavil v Plzni, v úterý pak jeho cesta pokračovala na jih Plzeňska.

Kamion láká každoročně skutečně davy lidí, zejména rodin s malými dětmi. Jinak tomu nebylo ani letos v Plzni, kde se na parkovišti u Rokycanské usídlil v pondělí v podvečer. Opět to znamenalo nejen obrovské nadšení u těch, kteří dorazili na předvánoční akci, ale také velké dopravní problémy na hlavním tahu do Plzně od Prahy. Podrobnosti k plzeňské zastávce i s fotogalerií najdete v článku zde.

V podstatě obdobná situace nastala v Přešticích v úterý v podvečer, kdy kamion zajel přímo na náměstí. Tam už se ještě před příjezdem stahovaly davy lidí. Nechyběl ani doprovodný program.

cesta kamionu po západních Čechách pokračuje, teď ale míří do Karlovarského kraje. Už ve čtvrtek 8. prosince bude kamion přímo v Karlových Varech od 16 hodin na parkovišti u supermarketu v ulici Kpt.Jaroše.

FOTO: JanochINFO.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24