QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Další ochlazení a sněžení! I teploty přes den budou jen kolem nuly

30.11.2017 7:02

Příští dny přinesou do regionu další ochlazení. Teploty budou v noci postupně poměrně dost hluboko pod bodem mrazu a ani přes den se vysoko nedostanou.

FOTO_QAP_CZ (11)

Ve čtvrtek nás čeká zataženo a sněžení, během dne bude od jihozápadu částečně srážek i oblačnosti ubývat. Teploty se dostanou nejvýš mezi -1 až +3 stupně. 

V pátek bude oblačno až polojasno, přechodně až zataženo a ojediněle dorazí i slabé sněžení, zejména na horách. Nejnižší noční teploty klesnou mezi -1 až -5 stupňů, při vyjasnění až k -8. Nejvyšší denní teploty budou mezi -1 až +3 stupni.

Sobota přinese převážně oblačnou oblohu a ojediněle slabé sněžení. V noci naměříme -3 až -7 stupňů, při zmenšené oblačnosti a sněhové pokrývce ojediněle i kolem -10. Přes den se budou teploty pohybovat jen mezi -2 až +2 stupni.

Podobné to bude i v neděli, jen večer by mělo sněžení sílit. Noční teploty klesnou mezi -2 až -6 stupňů, někde až k -9. Odpolední teploty budou mezi -2 až +2 stupni.

V pondělí nás čeká většinou zataženo, občas sněžení, které bude postupně od západu přecházet v nižších polohách v déšť. V noci budou teploty mezi -2 až -6 stupni, přes den mezi 0 až +4.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, občas déšť, od středních poloh déšť se sněhem nebo sněžení. Nejnižší noční teploty +3 až -2 °C. Nejvyšší denní teploty 1 až 6 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24