QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dealerka drog skončila v rukou Toxi týmu, v Plzni kšeftovala dva roky

06.12.2016 7:01

Detektivové z protidrogového Toxi týmu hlásí další úspěch. V rukou jim skončila žena, které se kšeftováním s drogami v Plzni živila zhruab dva roky. Kvůli drogám je ve vězení i její partner.

6

Policistům ze speciálního týmu, který se zaměřuje na boj s drogovými obchody v Plzni, se podařil další úspěch. Odhalili dealerku, která prodávala drogy v Plzni zhruba dva roky, v několika případech nicméně drogy poskytovala i zadarmo.

Ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byla plzeňskými policisty obviněna teprve 25letá žena.

"Svým sedmi  pravidelným zákazníkům ve věku dvacet jedna až třicet osm let od listopadu roku 2014 do podzimu roku tohoto prodávala vždy různé  množství této u nás zakázané návykové látky. Většinou se jednalo o opakované prodeje jedné dávky. Zákaznicí s největším jednorázovým odběrem, a sice celkem 30 dávek pervitinu, byla 36letá žena," říká k případu mluvčí policie Hana Štefflová.

S partnerem "podnikali" ve stejném oboru...

Krom jiného se ukázalo, že v několika případech dávala drogy i zadarmo. Poměrně pikantní na celé záležitosti je fakt, že partner dealerky podnikal v podstatě ve stejném oboru. Na něj ovšem přišli policisté o něco dřív. Ten má na krku obvinění kvůli kšeftování s drogami od jara letošního roku.

Mladé ženě nyní hrozí až několik let za mřížemi. "Pachatelce nyní hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až pěti let let," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24