Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Z léčebny v Dobřanech uprchl pacient! Poznáte ho?

30.06.2014 21:02

Psychiatrická nemocnice v Dobřanech na Plzeňsku hlásí dalšího pacienta na útěku. Tentokrát jde o 33letého muže, který sice není nebezpečný okolí, ale mohl by ublížit sám sobě.

Policie na Plzeňsku opět pátrá po pacientovi, který uprchl z Psychiatrické nemocnice v Dobřanech. Stanislav Jíně odešel z vycházky po areálu 24. června a od té doby jako by se po něm slehla zem. Policie žádá o pomoc veřejnost a shání svědky, kteří muže viděli.

Další pacient Psychiatrické nemocnice v Dobřanech odešel z areálu a policie po něm vyhlásila pátrání. Jde o 33letého muže ze Strakonic, který se v Dobřanech léčí.

"Stanislav Jíně má střední postavu, je vysoký 175 centimetrů, má obdélníkový obličej, hnědé oči, hnědé krátké vlasy a strniště. Na sobě měl oranžové krátké kalhoty a tmavě modré tričko," popisuje pohřešovaného muže mluvčí policie Jan Koželuh. "Pohřešovaný muž je pacientem Psychiatrické nemocnice Dobřany, kdy se dne 24. června 2014 nevrátil z vycházky, kterou měl povolenou po areálu nemocnice. Muž do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Muž pro své okolí nebezpečný není, avšak může být nebezpečný sám sobě."

Policie se nyní obrací s žádostí o pomoc na veřejnost a hledá svědky, kteří muže mohli vidět nebo by věděli, kde se pohybuje, aby se ozvali policii. "V případě jakékoliv informace  k pohřešované osobě prosím kontaktujte jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volejte na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158," uzavírá policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT