QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Děti budou slavit v Plasích! Chystá se Setkání dětských světů

15.06.2017 10:29

Velká louka v Plasích na Plzeňsku bude o víknedu patřit dětem. Na programu je další Setkání dětských světů, tentokrát v cirkusovém stylu. Dorazí i Adam Mišík!

školka_Maneska_Přijela pouť (8)

Tradiční akci pořádá Plzeňský kraj každý rok. Také letos bude připravený bohatý program. Jak naznačuje název "Setkání dětských světů pod šapitó", nouze nebude ani o cirkusové kousky.

Setkání odstartuje na velké louce v Plasích v sobotu 17. června v 10 hodin. "Už posedmé se letos sejdou děti z dětských domovů, které zřizuje Plzeňský kraj, a děti z řad veřejnosti. Tentokrát je akce zasazena do cirkusového šapitó. Po krátkém zahájení vystoupí zpěvák Adam Mišík, jako každý rok i letos si děti z dětských domovů připravily vystoupení plná tance, zpěvu i mluveného slova," láká Eva Mertlová z krajského úřadu.

V průběhu celého dne bude návštěvníky bavit. "Cirkus trochu jinak" s netradičním programem i workshopem pro návštěvníky. "Chybět nebude fotokoutek, cirkusová střelnice a chůdaři nebo bublinový workshop či svezení na pouťovém kolotoči. Malé i velké pobaví také Prasátko PIGY. Své stanoviště na Velké louce bude mít také sdružení S. O. S. - Život pro koně, které nabídne svezení nejmenších návštěvníků na koních," pokračuje Eva Mertlová.

Vstupné bude samozřejmě zdarma.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24