QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Děti slaví! Přinášíme tipy na dětské dny v regionu

31.05.2016 10:15

Začátek června bude v regionu tradičně ve znamení dětských dnů a akcí určených hlavně pro ty nejmenší. Podívejte se na přehled akcí v regionu!

zahradni slavnost 9_6_2011 (5)

1. června

Domažlice - dětem bude pařit letní kino v Domažlicích. Od 14 hodin odstartuje akce Město dětem aneb Sportovní odpoledne plné her. Vstupné je zdarma.

3. června

Klatovy - Vlastivědné muzeum Dr. Hostaše v Klatovech pořádá  Den dětí v muzeu. V tento den je pro všechny dětské návštěvníky vstup do muzejních expozic a výstav zdarma.

4. června

Plzeň - va parku U Bazénu proběhne první Dětský den FN Plzeň,  který ve spolupráci s ÚMO Plzeň 1 pořádá nemocnice pro všechny děti a další  zájemce, kteří chtějí strávit Den plný zdravé legrace. Akce proběhne od 13:00. Děti si zahrají fotbal s viktoriánskými fotbalisty, zatancují s Filipem Gregoriadesem, naučí se připravit si zdravou snídani, prohlédnou  si záchranářskou sanitku a mnoho dalšího.

Nýrsko - Pohádkový les nachystá pro děti Dům dětí a mládeže Nýrsko.

Kašperské Hory - Den dětí, který začne ve 14 hodin, bude plný her, soutěží a radosti. Připravené budou zajímavé hry, soutěže, dobrodružství a spousty zábava. Chystá se kašperskohorský běh dětí, cyklistická stezka zručnosti, diskotéka, jízda hasičským autem a na závěr pěna.

Klatovy - Dětský den Obytce odstartuje na fotbalovém hřišti ve 14 hodin. O zahájení se postará vystoupení taneční skupiny MINI DOLLS, probíhat budou čarodějnické soutěže pro malé i velké, o zkrášlení se postará malování na obličej a airbrush tetování. Připravená bude také projížďka na poníkovi a akci zakončí dětská diskotéka.

Janovice nad Úhlavou - Město Janovice nad Úhlavou zve děti na „Dětský den s indiány kmene Pšito Oyate“ v sobotu od 15:00 hodin na hasičském hřišti u koupaliště. Chybět nebudou soutěže pro děti, sladké odměny.

Rokycany -  Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech a Hvězdárna Rokycany pořádají dětský den od 10 dopoledne až do 16 hodin. Děti si budou moct vyrobit sluneční hodiny nebo otočnou mapu hvězdné oblohy a postavit svoji sluneční soustavu. V případě příznivého počasí se bude pozorovat sllunce,

Strašice - Pohádkový les odstartuje v 11:00 u Muzea Středních Brd, připravená bude trasa s plněním úkolů. Od 16 hodin odstartuje program ve Společenském domě ve Strašicích. 

5. června

Dobřany - Pohádkový dětský den s koňmi proběhne od 14 hodin v dobřanské jízdárně v Tyršově ulici. Akci odstartuje pohádkový průvod jezdců a koní v maskách od areálu chovu koní A1/1 Jan Košťál v Luční ulici. Následovat bude program v kryté hale: přehlídka koní Z pohádky do pohádky, oslava 33. narozenin valacha Divocha, soutěže o ceny a ukázka pakuru

6. června

Plzeň - Křimice - Sbor dobrovolných hasičů Křimice pořádá v pondělí od 16:30 v areálu křimické hasičské zbrojnice Dětský den. Přijďte si zasoutěžit, prohlédnout hasičskou techniku a opéci si buřty.

Máte další tipy na dětské dny a akce v příštích dnech? Podělte se o ně, tipy zasílejte na qap@qap.cz!!!

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24