QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

DJKT nabízí v závěru sezóny mimořádné slevy!

27.05.2017 10:39

Divadelní sezóna jde do finiše. DJKT v Plzni si tak připravilo pro fanoušky speciální slevy, na vybrané tituly tak mohou jít dokonce i za poloviční ceny.

Otevření Nového divadla_QAP_foto (12)

Ačkoliv se teprve blížíme do poloviny roku, divadelní sezóna si jako tradičně jede podle svého "jízdního řádu". Aktuálně tak míří do finiše před letními divadelními prázdninami. DJKT tak přichází s mimořádnou nabídkou poměrně dost exkluzivních slev na vstupném.

"Divadlo se loučí se sezónou a na vybraná představení v měsíci červnu poskytuje slevu jako poděkování divákům za jejich přízeň. Představení zařazená do výběru jsou ze všech žánrů a scén. Těšit se můžete na operu, činohru, muzikál i balet se slevou 30 nebo 50 %," informuje DJKT.

A nabídka je skutečně široká. Zlevněné vstupenky mohou zájemci získat i na hity končící sezóny. Se slevou jsou k mání vstupenky například na muzikály Liduschka (Baarová), Kdyby 1000 klarinetů nebo Hello, Dolly! Na své si ale přijdou i milovníci opery nebo baletu a činohry. Konkrétní termíny a představení najdete zde, kde si můžete vstupenky rovnou objednat.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24