QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do regionu dorazí bouřky, neděle přinese ochlazení

30.06.2016 7:01

Od čtvrtka musíme v regionu počítat s bouřkami i přeháňkami. Ty přinesou i nedělní ochlazení, kdy se budou teploty pohybovat jen kolem 20 stupňů. V příštím týdnu se opět oteplí.

FOTO_QAP_CZ (10)

Podle nové týdenní předpovědi do 7. července bychom měli v regionu v příštích dnech počítat spíš s přeháňkami a především s bouřkami. To s sebou přinese také ochlazení, už v průběhu příštího týdne by se ale teploty měly šplhat znovu až ke 30 stupňům.

Ve čtvrtek bude postupně přibývat oblačnost a dorazí i přeháňky nebo bouřky. Srážky by měly ustávat až během večera. Teploty se dostanou odpoledne mezi 24 a 28 stupňů.

V pátek nás čeká skoro jasno až polojasno, během dne přechodně oblačno a ojediněle i přeháňky. V noci klesnou teploty mezi 16 až 12 stupňů, přes den vystoupí mezi 24 až 28.

Sobota bude ve znamení skoro jasné až polojasné oblohy, postupně ale bude opět přibývat oblačnost a počítat musíme s přeháňkami i bouřkami, které budou ojediněle i silné. V noci klesnou teploty na 17 až 13 stupňů, přes den vystoupí mezi 25 až 29.

V neděli bude polojasno až oblačno, ojediněle se znovu objeví přeháňky. Oblačnost by měla ubývat až k večeru. Noční teploty budou kolem 10 stupňů, denní vystoupí mezi 19 a 23.

v pondělí bude ale opět jasno až polojasno. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 13 až 9 stupni, nejvyšší odpolední mezi 22 a 26.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Většinou polojasno, ojediněle přeháňky. Uprostřed období oblačno, místy déšť, přeháňky a bouřky. Nejnižší noční teploty 17 až 12 °C. Nejvyšší denní teploty 25 až 30 °C, v závěru období 21 až 25 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24