QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Domažlický Toxi tým má další zásah, obvinil několik dealerů pervitinu

19.10.2017 20:11

Pátrání po drogových dealerech je běh na dlouhou trať. Usilovná práce se ale teď vyplatila, kriminalisté z toxi týmu obvinili hned několik dealerů.

zásahovka

38letý muž a 29letá žena z Hájku u Všerub, 40 muž a 40letá žena z Domažlic a 32letý muž z Litvínova - to jsou dealeři, u kterých zahájila kriminálka trestní stíhání.

Muž z Hájku prodával pervitin se svou přítelkyní. Muži byl prokázán prodej be 30 případech, ženě ve 134 případech. Ta inkasovala za drogy více než 110 tisíc korun.

"Oba byli zadrženi v domě v Hájku. Při domovní prohlídce bylo nalezeno 10 gramů pervitinu a 173 gramů zelené sušiny a dále věci používané při prodeji drog a finanční hotovost," uvedla tisková mluvčí Dagmar Brožová.

Obviněný 32letý muž z Litvínova prodával drogy na Domažlicku. Jeho klientkami byly i prostituky na Babyloně a v Horní Folmavě. Podle policie prodával i do nočních klubů.  

Obviněna byla i dvojice z Domažlic. Prodívali pervitin, muž dokonce i přesto, že by za stejný skutek již potrestán. "Byl za stejný skutek v posledních třech letech potrestán rozsudkem Okresního soudu v Domažlicích v prosinci 2016, kdy mu byl udělen trest odnětí svobody v trvání dvou let s podmíněným odložením na zkušební dobu v trvání pěti let, peněžitý trest a trest propadnutí věci," upřesnila Dagmar Brožová. Obviněný muž z Domažlic proto skončil ve vazbě.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24