Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Řada nehod v regionu, na Rokycansku i u Alžbětína zemřeli chodci

02.10.2016 20:31     03.10.2016 9:50

Mokré a kluzké silnice a deštivé počasí provázely téměř celou neděli. Hlavně pozdě odpoledne a večer se na silnicích v regionu hodně bouralo. Večer zemřel na Rokycansku muž, srazilo ho auto.

26.6.2016 (PJ 16.06) DN Dobřany, Vysoká

Odpoledne došlo k havárii osobního auta u obce Klášter na jižním Plzeňsku. Na místě zasahovala i záchranka, došlo ke zranění.

Několik nehod se stalo v Plzni. Odpoledne narazilo osobní po smyku do semaforu poblíž hlavního nádraží, ve Zborovské ulici v Plzni se střetla po 17. hodině tři auta, večer se střetla dvě auta ve Skvrňanské ulici a nehoda se vyšetřovala také v ulici U Seřadiště. 

Na Tachovsku u Brodu nad Tichu se v podvečer střetla dvě auta. Na 43. km dálnice D5 havarovalo osobní auto ve směru na Rozvadov. U Boru na Tachovsku skončilo auto po havárii mimo silnici.

Po 20. hodině je hlášena tragická  nehoda z Rokycanska. U Lhoty pod Radčem srazilo auto muže, muž byl v bezvědomí, přes veškerou snahu záchranářů ale zemřel. "Auto srazilo 63letého muže, provoz v místě je omezen, na místo jede koroner a rokycanští kriminalisté," uvedla krátce po nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Další vážná havárie osobního auta se večer stala na Tachovsku v obci Hošťka, také tady zasahovala záchranka, došlo ke zranění.

K požárům na silnice v neděli vyjížděli také hasiči, auto hořelo u plzeňských Litic a motorka u Kašperských Hor.

K tragédii došlo v noci ještě u Železné Rudy. Osobní auto tam srazilo chodce. "Autem sražen zhruba 50letý muž. Zranění, která utrpěl, byla neslučitelná se životem," řekl k nehodě mluvčí záchranky Martin Brejcha.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství