Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Bazén na Slovanech se na víkend zavře! Chystají se jedny z největších závodů

17.10.2013 13:57

Bazén v Plzni na Slovanech se o víkendu 19. a 20.října uzavře veřejnosti. Chystají se jedny z největších závodů, které klub pořádá. Permanentky ze Slovan platí také v bazénu na Lochotíně.

IMG_4331

V bazénu v Plzni na Slovanech si o víkendu lidé musí s plaváním nechat zajít chuť. Na 19. i 20. října se chystají jedny z největších závodů, které klub pořádá. 17.ročník Plzeňských sprintů bude mít celkem 530 závodníků a na 2 a půl tisíce startů. Veřejnosti se bazén otevře znovu až v pondělí. 

Naposledy v pátek večer budou mít lidé možnost si v bazénu na Slovanech zaplavat. Od sobotního rána bude bazén patřit Plzeňským sprintům. V sobotu i v neděli jsou dopoledne vždy na programu rozplavby, odpoledne pak samotná finále, která budou pro diváky velmi atraktivní. "Přihlášeno máme 530 závodníků z několika zemí. Plzeňské sprinty budou mít 2 a půl tisíce startů. Přijedou závodníci z Maďarska, Slovinska, Slovenska a samozřejmě od nás. Diváci uvidí i finalisty Olmypijských her a Mistrovství světa. Předpokládáme, že padne i několik rekordů," láká diváky ředitel bazénu Tomáš Kotora.

Permanentky ze Slovan platí i v bazénu na Lochotíně, který bude otevřený normálně...

Právě kvůli obřím závodům musí návštěvníci počítat s uzavřením bazénu jako takového. Permanentky i vstupenky ze Slovan ale zároveň platí i v bazénu na Lochotíně. "Na Slovanech bude uzavřený bazén, ale sauny budou fungovat bez omezení. Permanentky a vstupenky ze Slovan můžou lidé použít v bazénu na Lochotíně, který bude o víkendu otevřený standardně, tedy od 9 hodin do 8 do večera," vysvětluje šéf obou plzeňských bazénů.

Do klasického provozu se bazén na Slovanech vrátí v pondělí ráno.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT