Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Nová týdenní předpověď: Víkend proprší, příští týden přinese oteplení

21.09.2017 7:56

I když volné dny budou ještě ve znamení deště a teplot jen kolem 15 stupňů, v příštím týdnu se alespoň trochu ohřejeme. Teploty by měly vystoupit až na 22 stupňů.

nebe QAP FOTO

Ve čtvrtek i v pátek bude oblačno až polojasno, počítat musíme i s přeháňkami. Teploty se dostanou mezi 13 až 17 stupňů. V noci na pátek klesnou mezi 9 až 5 stupňů, při zmenšené oblačnost i na 2 stupně a objevit by se mohly přízemní mrazíky.

V sobotu bude oblačno až zataženo, místy se objeví občasný děšť. Na jihozápadě by ale mělo být většinou polojasno a srážky jen ojediněle. V noci naměříme 9 až 5 stupňů, přes den 14 až 18.

V neděli nás čeká zataženo až oblačno, postupně na většině území občas déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty budou mezi 10 až 6 stupni, nejvyšší denní mezi 11 až 15.

V příštím týdnu se to ale bude zlepšovat, i když ještě v pondělí bude zataženo až oblačno a na většině území bude pršet. Také teploty budou přes den jen mezi 12 a 16 stupni. V noci spadnou mezi 9 až 5 stupňů.

Od úterý do čtvrtka se očekává zpočátku oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky. Postupně ale bude polojasno až oblačno a srážky se budou vyskytovat jen ojediněle. Teploty se postupně dostanou mezi 17 až 22 stupňů.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT