Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Samé jedničky rovná se vstup zdarma na výstavu Tři střevíčky pro Popelku

29.06.2012 9:12

Má vaše ratolest samé jedničky na vysvědčení? Pak to znamená, že může zdarma vyrazit na výstavu Tři střevíčky pro Popelku v Horšovském Týně na Domažlicku.

Vysvědčení se samými jedničkami je pro každé dítě školou povinné vstupenkou na zámek v Horšovském Týně na Domažlicku. Vezměte za odměnu ratolest na výstavu Tři střevíčky pro Popelku!

Světová pohádka zabydlela na dobu hlavní turistické sezóny část hradu a zámku Horšovský Týn. A vy můžete vašeho jedničkáře první prázdninový víkend vzít na unikátní výstavu zadarmo.

"V termínu 29.  června - 1. července mohou ti žáci nebo studenti základních a středních škol, kteří se prokáží aktuálním vysvědčením za školní rok 2011/2012 se samými jedničkami, navštívit zdarma výstavu Tři střevíčky pro Popelku, konanou na hradě a zámku v Horšovském Týně. Navíc, volný vstup získají i pro jednoho z rodičů nebo dospěláka, tvořícího jedničkářův doprovod," láká David Růžička z NPÚ v Plzni s tím, že na vysvědčení se samými jedničkami je možný jen jeden vstup v uvedeném termínu.

Výstava, uspořádaná na počest filmové Popelky, navazuje na oslavy 80. výročí vzniku Barrandovských ateliérů. Výstava je také jednou z doprovodných akcí Mezinárodního festivalu pro děti a mládež Juniorfest. Ten se v roce 2012 bude konat od 3. do 7. listopadu právě v Horšovském Týně a v Plzni. Výstava se koná v prostorách Státního hradu a zámku Horšovský Týn, resp. v Erbovním sále a přilehlé místnosti od 1. června – 15. září 2012 každý den mimo pondělí od 9:00 - 17:00 hod.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte